Říjen 2008

obrázky

31. října 2008 v 18:56 h2o
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Herci

31. října 2008 v 18:41 h2o


Hlavní




Rikki Chadwick


Emma Gilbert


Cleo Seroti


Lewis McCartney









Ostatní





Charlotte (series 2)

Burgess Abernethy

Zane Bennett

Cleo Massey

Kim Sertori

Alan David Lee

Don Sertori

Deboarah Coulls

Bev Sertori

Trent Sullivan

Elliot Gilbert

Jared Robinsen

Neil Gilbert

Caroline Kennison

Lisa Gilbert

Ariu Lang Sio

Wilfred

Christopher Poree

Byron

Annabelle Stephenson

Miriam

Alice Hunter

Tiffany

Jamie Timony

Nate

Andrea Moor

Mrs Geddes


O blondýnkách

31. října 2008 v 18:34 Vtipy
Útěk
Co uděláte, když po vás blondýnka hodí pojistku?
Zdrháte jako o život, protože má v puse granát.

V letadle
Blondýnka letí do Londýna. Jak ji připravíte o místo u okna?
Řeknete jí, že sedadla do Londýna jsou v prostřední řadě.


Ryba
Jak blondýnka zabíjí kapra?
Utopí ho.

Jak to zařídit, aby si vás blondýnka vzala?
Řeknete jí, že je těhotná.
A na co se vás zeptá?
"A je to moje?"


Zábava
Jak zaměstnáte blondýnku na celý den?
Zavedete ji do kulaté místnosti a řeknete jí, aby si sedla do rohu.

Měření IQ
Jak se blondýnce měří inteligence?
Zastrčíte jí do ucha tlakoměr na pneumatiky.

Vymývání mozků
Jak se blondýnkám vymývá mozek?
Dáte jim napít a pak s nimi třepete vzhůru nohama.

Oblíbené

31. října 2008 v 18:24 Zac Efron

Filmografie

31. října 2008 v 18:22 Zac Efron
1. The big wide world of Carl Laemke - Pete Laemke (2003)
2. ER - Luke Tomello (2003)
3. The Guardian - Bobby Neville (2004)
4. Miracle run - Steven Morgan (2004)
5. CSI: Miami - Seth Dawson (2005)
6. The Derby Stallion - Patrick McCardle (2005)
7. Summerland - Cameron Bale (2005)
8. Navy NCIS: Naval criminal investigative service - Danny (2006)
9. High school musical - Troy Bolton (2006)
10. The Suit life of Zac and Cody - Trevor (2006)
11. Heist - roznašeč pizzy (2006)
12. If you lived here, You'd be home - Cody (2006)
Připravuje se: High school musical 2 - premiéra 17.8.2007
Hairspray - premiéra 20.7.2007
S hercama z High school musicalu

Životopis

31. října 2008 v 18:20 Zac Efron
Jméno: Zachary David Alexander Efron
Datum narození: 18.10.1987
Místo narození: San Luis Obispo, Kalifornie
Sourozenci: Bratr Dylan
Rodiče: David a Starla
No a teď pár hezkých fotek Zaca: